RecoveryBall

RecoveryBall

  • Liten og enkel å ha med på reise
  • 4 forskjellige hastigheter
  • Dyptgående massasje med trykk og vibrasjoner

699,- NOK

Triggerpunktsmassasjeball med innebygget vibrasjon

Sportsbuddys massasjeball er en såkalt triggerpunktsmassasjeball, som betyr at den gir fokusert massasje til både større og mindre muskelgrupper. Den kombinerer klassisk trykkmassasje med vibrasjonsmassasje, hvor vibrasjonene gjør at blodsirkulasjonen økes.

Vibrasjonene gjør det lettere å jobbe med spente muskler og generell ømhet, da de jobber direkte på bindevevet. Jo mer elastisk og smidig bindevevet er, jo mer smidig og bevegelig blir kroppen – og det er nettopp det RecoveryBall er laget for å arbeide med.

Fordeler med en massasjeball

  • Løsner opp muskelsmerter og spenninger
  • Lindrer smerter og ømhet
  • Forbedrer bevegelighet og smidighet
  • Øker blodsirkulasjonen for bedre restitusjon

Massasjekule man kan ha med på farten

I motsetning til en massør, er massasjekulene enkelt å pakke i reise- eller treningssekken. Den rommer mindre enn 10 centimeter og tar derfor ikke mye plass. Samtidig veier den kun 300 gram, så du trenger heller ikke å bekymre deg om å måtte slepe en tung kule med deg rundt. Batteriet er innebygget, og du trenger derfor kun en liten USB-kabel til så du kan lade opp batteriet.

Det finnes en på/av-knapp på selve ballen hvor du også justerer vibrasjonshastigheten. Du trykker fort på knappen for å justere, og holder knappen nede for å skru den på eller av. Du kan velge mellom 4 forskjellige hastigheter, så du finner en som er mest komfortabel for deg.

Massasjeballen er perfekt til massasje under føttene

Bassasjeballen kan naturligvis brukes overalt på kroppen og kan lindre ømhet i alle muskelgrupper, men her hos Sportsbuddy har vi opplevd at RecoveryBall er spesielt god til fotmassasje. Spesielt om du har på deg flate sko hver dag uten nok dempingsstøtte i sålen.

Har du ikke dette blir nemlig svangsenen i foten helt utspent – og det er her massasjeballen kan jobbe med å bløtgjøre den gjennom vibrasjonene. Dette gir en fantastisk følelse i foten, og det anbefales definitivt på det sterkeste. En spent svangsene kan også oppstå om du utfører fysisk aktivitet i flate sko eller for eksempel i fotballsko, hvor det ikke finnes noen som helst støtdemping.