Mer enn 50 000 fornøyde kunder kan ikke gå galt!

Produktene våre er prøvd og testet av flere tusen dansker – og vi har toppkarakterer både på Trustpilot og Facebook. På denne siden kan du se et utvalg av våre anmeldelser.

Trustpilot

Thomas Moberg - Personlig trener

(Trent Crossfit, PICP Styrketrener og tidligere sjefredaktør i Træningsmagasinet) har testet og anmeldt Veryfit V1 og V2 på bloggen sin. Thomas har en imponerende CV og det er ingen tvil om at han er en ekspert når det kommer til styrketrening. Thomas har gjort en dybdesammenligning av klokkene våre og har lagret en rabattkode på slutten av anmeldelsen. Se hans anmeldelse her og lær mer om hvilken klokke som passer dine behov.

Testfamilien - Et av Danmarks største nettmagasiner for tester

(Over 600 tester, 200 partnere og 42 testfamilier er for tiden tilknyttet konseptet) har testet en Veryfit V1-klokke. I samarbeid med Testfamilien har vi fått Mie og Rikke til å melde fra om aktivitetsklokkene våre. De er begge begeistret for den lille diskrete sportsklokken og dens mange funksjoner. Rikke har brukt klokken til trening, mens Mie har brukt den til å se sin daglige aktivitet. Se hele anmeldelsen og favorittfunksjonene deres her .

IFORM - Skandinavias største nettsted om trening, kosthold og vekttap

(Grunnet i 1987, i dag Skandinavias største og mange eksperter tilknyttet siden) har nominert Sportsbuddy Veryfit V1 som treningsfavoritt i kategorien aktivitetsmålere. Veryfit V1 er den billigste klokken blant favorittene, som også teller Fitbit Charge 3, som koster 1.199 kroner og Garmin Vivosmart 4, som koster 1.099 kroner. Vi er stolte av nominasjonen som du finner her .