Tilbehør

Hos Sportsbuddy får du også et stort utvalg tilbehør – blandt annet flere reimer i forskjellige farger, hodetelefoner og løpearmbånd. Alt du trenger til en god treningsøkt.

Gjør aktivitetsklokken din mer personlig

Alle Veryfit klokkene har utskiftbare reimer slik at du kan gjøre aktivitetsklokken mer personlig og tilpasse den til resten av antrekket ditt. Om du ønsker litt farge i hverdagen kan du kjøpe en ekstra reim. Slik kan du skifte mellom den klassiske svarte reimen eller velge mellom en av de mange fargene vi tilbyr.

Alle reimene våre monteres som på en vanlig klokke og laget av mykt gummi for å gjøre dem så komfortable som mulig.

Hvorfor ha med mobilen når du trener?

Med et løpearmbånd fra Sportsbuddy har du med mobilen på armen. Løpearmbåndene våre passer med alle smarttelefoner. De fleste bruker mobilen sin når de trener – enten til å høre på musikk eller for å spore aktiviteten sin. Med det er også lurt å ha med mobilen om man går seg bort.

Trådløse hodetelefoner for en komplett løpeopplevelse

Klassiske hodetelefoner som må kobles direkte til telefonen kan forårsake irritasjon mens du er ute å løper, og dermed gjøre hele turen dårligere enn du ønsket - det ønsker vi ikke! Med våre trådløse hodetelefoner unngår du å bli forstyrret av ledninger og deres finurlige måter å vikle seg inn i alt. I tillegg til utsøkt lydkvalitet, er hodetelefonene enkle å håndtere mens du er på farten med en knapp til å justere volum og skifte sanger.