Recovery

Sportsbuddy tilbyr massasjepistoler, massasjeballer og foamrollers med vibrasjon, så du får dyptgående massasje hjemmefra. Forbedre restitusjonstiden din allerede i dag – vi sender på dagen hvis du bestiller innen klokka 15.00!

Massasjepistoler, massasjeballer og foamrollers med vibrasjoner

Hvor ofte drar du til massøren for å løsne opp musklene eller lindre smerter? Ikke så ofte vel? De du bor med eller partneren kan få slippe å slite ut fingrene sine for deg, for med en massasjepistol, massasjeball eller foamroller med innebygget vibrasjon trenger du ikke noe mer.

Gjennom vibrasjonene sine går disse produktene inn for å løsne opp i stramme muskler, uansett om de befinner seg i under- eller overkropp. De fungerer enkelt og greit med mange, hurtige masserende trykkvibrasjoner og er derfor både effektive og raske. Massasjepistolen er mest effektiv til bruk på lokal anspenthet, da de mindre og utskiftbare massasjehodene masserer mer presist akkurat på stedene du er øm.

Massasjeballen er utrolig effektiv til massasje under føttene. Om du går i flate sko, høye hæler eller mosjonerer i fottøy uten tilstrekkelig støtte, kan massasjeballen løsne opp i spente føtter. Foamrolleren er utrolig effektiv når du trenger å løsne opp i ledd og større muskler, da den dekker et større område når du ligger på den. Slik kan hele Recovery-serien vår hjelpe deg med smertene dine.

Massasjeprodukter gir bedre livskvalitet og hjelper med å fremme god helse!

Hos Sportsbuddy mener vi simplethen at Recovery-produktene våre vil forbedre livskvaliteten din. Det finnes ingen verre følelse enn når du har anspent nakke etter en lang dag hengende over dataskjermen. Den kan du løsne opp i raskt, for eksempel ved hjelp av massasjeballen vår, eller en massasjepistol.

Det eneste du trenger å gjøre er å ta fram ballen, finne en hard overflate og plassere massasjeballen hvor du trenger oppløsningen, for deretter å hvile kroppen over eller ned på ballen. Har du massasjepistolen istedenfor, kan du sitte på en stol samtidig og holde massasjehodet mot området du føler deg øm. Du kan også få noen andre til å hjelpe deg – helt uten at fingrene deres blir slitne og ømme.

I tillegg til løsere muskler fremmer vibrasjonene også økt blodsirkulasjon så kroppen din blir renset for avfallsstoffer, akkurat som ved en vanlig massasje med hendene. Det er derfor veldig viktig at du drikker mye vann etter behandling med våre Recovery-produkter, da kroppen trenger dette for å rense ut så avfallsstoffene slipper gjennom i urinen din. Vi anbefaler deg å drikke en halv eller hel liter vann om du har massert mange muskelgrupper eller store deler av kroppen.

Fordelene med vibrerende massasjeprodukter

  • Lindrer smerter
  • Bedre restitusjon
  • Øker blodsirkulasjonen
  • Gir bedre bevegelighetsevne

Slipp å få vondt i fingrene – massasjepistoler er billigere og mer effektive!

Med en hastighet på opp til 3200 vibrasjoner i minuttet tør vi å påstå at RecoveryGun og Recovery Go kan slå effektiviteten i vanlige hender. Den forkorter også tiden det tar å få løsnet opp i en øm muskel – og den kan brukes mens du sitter foran TVen eller med nettbrettet.

Den er rask å få tak i og helt ledningsløs, så du slipper kabler som kommer i veien for tilgang til hele kroppen. Redskapet krever kun at batteriet er ladet. Massasjepistolene kan lades raskt via medfølgende USB-kabel og en stikkontakt. Etter fullading har du god batteritid til å massere alle de ømme musklene dine.

Du får også med en reiseveske, så du enkelt og komfortabelt kan ta med deg massasjepistolen din på reise. Trenger du ekstra plass i vesken anbefaler vi RecoveryGun Go, da denne versjonen er litt mindre enn RecoveryGun. Begge har samme funksjoner og effektivitet – den ene er bare litt mindre enn den andre.

Massasjeballen kan brukes på hele kroppen – også under føttene

Alle av oss kjenner til de oransje massasjeballene me små nupper på, hvor man bruker egen kroppsvekt og tyngdekraft for å oppnå en slags trykkmassasje av forskjellige områder på kroppen. RecoveryBall fungerer stort sett på samme måte – men den vibrerer i tillegg, og bruker vibrasjoner som hovedmåte å massere på.

Det betyr at du bare trenger å plassere massasjeballen på det ømme området, så vil vibrasjonene begynne å løsne opp muskelen selv om du er stillesittende. Derfor kan du sitte oppreist eller stå uten at du trenger å legge vekt på ballen. Du kan naturligvis også ligge hvis det er mest komfortabelt for deg. RecoveryBall er også trådløs og kan tas med overalt. 

Har du ømme muskler etter hardtrening? Da er foamrolleren noe for deg!

Med en foamroller kan du lindre ømme muskler på et øyeblikk. En vanlig foamroller løsner opp ved hjelp av egen kroppsvekt, og bruker tyngdekraften til å trykke i musklene for å få dem til å slappe av. Det gjør RecoveryRolleren også, men den har også vibrasjoner så massasjen blir mer dyptgående enn med en vanlig foamroller.

Det eneste du trenger er et flatt gulv og foamrolleren. Deretter kan du legge deg på foamrolleren og begynne å rulle frem og tilbake. Trenger du å løsne opp i ryggen, legger du deg bare på ryggen og beveger deg frem og tilbake til du finner de ømme musklene. Deretter lar du foamrolleren sitte på det ømme området så vibrasjonene øker blodsirkulasjonen, som dermed løsner opp i ømheten og anspentheten.

Du kan bruke foamrolleren på hoftebøyerne, rumpa, beinene dine – du kan faktisk bruke den overalt, da den er effektiv på å løsne opp større muskelgrupper. Det finnes ingen ledninger som kommer i veien, og alt er batteridrevet. Du kan justere selv hvor kraftige vibrasjoner du ønsker før du går i gang med å løsne opp kroppen din.

Har du spørsmål eller trenger du hjelp med å velge riktig produkt for dine behov? Kontakt oss!

Selv om vi har gjort så godt vi kan for å besvare spørsmålene dine her på siden, innrømmer vi at vi ikke kan forutse alle kundespørsmål og besvare dem her. Derfor sitter vi klar på e-post og på Facebook for å svare på alle spørsmål du måtte ha. Uansett om det er tvil om funksjoner eller brukervennligheten av produktet, trenger du ikke å nøle med å skrive til oss!