Om oss

Entreprenør virksomhet

Sportsbuddy er en nettbutikk som startet opp i 2017. Vi designer og forhandler produkter som motiverer og gjør sunnhet gøy. Målet vårt er å gjøre det lettere å leve sundt. Dette målet ønsker vi å nå gjennom å tilby inspirerende produkter som gir nordmenn en lettere og bedre oversikt over helsen deres. I dag har vi kontor og lager i Aalborg hvor alle produktene sendes fra og alle kundehendvendelser besvares.

Vi jobber ut i fra tre prinsipper:

  1. Vi skal gi den beste kundeservicen til alle kundene våre. (se Trustpilot anmeldelsene våre her).
  2. Alle bestillinger skal leveres innen tidsfristen. (97% av alle forsendelsene våre kommer frem dagen etter)
  3. Vi skal bare designe og selge produkter av høy kvalitet som vi kan stå bak. (Under 3% av varene våre blir returnert)

PRODUKTER

Vi har opplevd stor vekst, og allerede i løpet av det første året ble sortimentet vårt utvidet. Det betyr at vi nå kan tilby en mulighet for å holde orden på helsen din på en smart og stilfull måte. Vårt varesortiment inneholder i dag aktivitetsklokker, action kameraer og hodetelefoner.

Tell skrittene dine hver dag med aktivitetsklokken vår som inneholder skritteller, forevige dykketuren din i 4K-kvalitet med action kameraet vårt, eller lytt og syng med til favorittsangene dine på løpeturen med hodetelefonene våre.

RASK LEVERANSE

Vi er en kvalitetsbevist dansk bedrift med stort fokus på kundeservice og rask leveranse. Alle produktene våre ligger på et eget dansk lager, og alle bestillinger vi mottar innen klokken 17:00 sendes samme dag.

Alle pakker sendes med PostNord, og du får et unikt sporingsnummer som gjør at du kan følge med på pakken fra den forlater lageret til den blir levert hos deg.

Se mer om levering og fraktpriser her.

GUIDER

Er du i tvil om hvordan man bruker klokken, kobler den til appen eller får frem all informasjonen på mobilen? Se her, og følg guidene våre som viser deg akkurat hvordan man bruker produktene våres til det optimale.

SERTIFIKATER

CSR Mærket Sportsbuddy - Fit 400x400 Miljøvenlig Pakning Sportsbuddy - Fit 400x400 CO2 neutralt website Sportsbuddy - Fit 400x400Godkendt Webshop mærket Sportsbuddy - Fit 400x400

FIRMAOPPLYSNINGER

  • Firma: Tradevision ApS
  • Adresse: Vesterbro 21 E, 1. TH. 9000 Aalborg
  • Org nr.: 39246252

Har du spørsmål, ønsker du å samarbeide, eller noe helt annet? Se vår kontaktside her.

Bak Sportsbuddy 

Kontor