Gratis frakt & Ingen tollavgifter Gratis frakt & Ingen tollavgifter

Julehandel

Kjøp julegavene dine hos Sportsbuddy innen 20 Desember, så får du dem levert før julaften. Vi har utvidet returretten på alle julegaver til og med 15 Januar. 

Kjøp innen 20 Desember, så får du gavene dine før julaften

Ho ho hoooo – julen nærmer seg, og det setter julehandelen i gang. Handle trygt og sikkert til jul hos Sportsbuddy – kjøp inn gavene dine før 22 desember, så kan du være sikker på at du mottar gavene dine og har dem under treet på den store kvelden. Da er det lett å finne roen og julehygge med familien, pynte og holde julefrokoster.

I hele desember kan vi nå tilby at du får julegavene i hus i god tid før julaften. Her har vi funnet fram noen av favorittproduktene våre, så du kan glede dine nærmeste med en ny aktivitetsklokke eller massasjepistol. Vi gleder oss til å handle med alle de flotte kundene våre i desember. God jul! 

Forlenget returrett på alle julegaver 
Hos Sportsbuddy har vi utvidet returretten i forbindelse med juletiden. Dette betyr at alle julegaver kan byttes til og med 15 januar. Det eneste det krever er at pakken leveres tilbake til oss med et gyldig ordnenummer. 

Omtalt her