Cookie og personvernregler

Introduksjon

Når du besøker nettsiden vår samles det opplysninger om deg som brukes til å forbedre innholdet vårt og får å øke verdien på annonsene som vise på siden vår. Om du ikke ønsker at det samles informasjon bør du slette dine cookeies og unngå bruk av denne net tsiden. Nedenfor har vi beskrevet hva slags informasjon som samles, hvorfor de samles og hvilke tredjeparter som får tilgang til dem.

Cookies

Nettsidenbruker” Cookies.

Nettsiden bruker «cookies», det er en tekstfil som lagres på din datamaskin, mobil eller tilsvarende med det formålet å gjenkjenne den, huske innstillinger, utføre statistikk og målretta annonser. Cookies kan ikke inneholde skadelige koder som f.eks. virus.

Det er mulig å slette eller blokkere cookies. Se denne veiledningen: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokkerer cookies kan annonsene bli mindre relevante for deg og de kan vises oftere. I tillegg kan du risikere at nettsiden ikke fungerer optimalt samt at det kan hende du ikke får tilgang til alt innholdet.

Nettsiden inneholder cookies fra tredjeparter, dette kan i varie rende omfang omfatte:

Facebook annonsering, Google annonsering.

Personopplysninger

Generelt

Personopplysninger er all slags informasjon som på en eller annen måte kan kobles til deg. Når du bruker nettsiden vår samler og behandler vi en masse slik informasjon. Det skjer f.eks. Ved vanlig tilgang til innhold, om du melder deg på nyhetsbrev, deltar i konkurranser eller undersøkelser, registrerer deg som bruker eller abonnement, øvrig bruk av tjenester eller når du gjennomfører kjøp på nettsiden.

Vi samler inn og behandler vanligvis følgende type opplysninger: et unikt ID og tekniske opplysninger om din datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon, IP-nummer, geografisk plassering, i tillegg til hvilke sider du klikker på(interesser). Når du selv gir samtykke og selv taster inn informasjonen behandles også: navn, telefonnummer, e-post, adresse og betalings opplysninger. Dette skjer vanligvis i forbindelse med innlogging eller kjøp.

Sikkerhet

Vi har satt igang tekniske og organisatoriske tiltak mot at dine opplysninger ved uhell eller på ulovlig vis blir slettet,

offentliggjort, tapt, svekket, misbrukes eller på annen måte behandles i strid med loven.

Formål

Opplysningene brukes for å identifisere deg som bruker og for å vise deg annonser som har størst sannsynlighet for å være relevante for deg, i tillegg til å registrere søkene, betalingene dine, og levere tjenester du har for espurt som f.eks. ved påmelding av nyhetsbrev. Utover dette bruker vi opplysningene for å optimere våre tjenester og innhold.

Periode for oppbevaring

Opplysningene oppbevares så lenge det er tillatt i henhold til loven, vi sletter dem når de ikke lenger er nødvendige. Tidslengden er avhengig av type opplysning og bakgrunnen hvor lagringen av den. Det er derfor ikke mulig å oppgi et bestemt tidspunkt for når informasjonen slettes.

Vidresending av opplysninger

Data om din bruk av nettsiden, hvilke annonser du mottok og hvilke du evt. klikket på, geografisk plassering, kjønn og alder mm. videresendes til tredjeparter i den grad disse omgivelsene er kjente. Du kan se hvilke tredjeparter det er snakk om i avsnittet om «cookies» ovenfor. Opplysningene brukes til målretting av annonser.

Vi bruker i tillegg en rekke tredjeparter til oppbevaring og behandling av data. De behandler utelukkende opplysninger på våre vegne og bruker dem ikke til egne formål.

Videresending av personopplysninger som navn og e-post mm. kan skje om du gir samtykke til dette. Vi bruker kun databehandleren i EU eller i land som beskytter opplysningene dine tilstrekkelig.

Innsikt og klager

Du har rett på å få vite hvilke personopplysninger vi behandler om deg. Du kan også til hver tid si deg imot at opplysningene tas i bruk. Du kan også tilbakekalle samtykket du ga om at det blir behandlet opplysninger om deg. Om opplysningene som behandles om deg er feil har du rett på at de blir endret eller slettet. Henvendelser angående dette kan rettes til: support@dk. Om du vil klage på vår behandling av dine personopplysninger har du også mulighet til å ta kontakt med Datatilsynet.

 

Utgiver

Nettsiden eies og publiseres av:

Tradevision ApS

Vesterbro 21 E, 1. TH.

9000 Aalborg

Denmark

Email: kontakt@sportsbuddy.no