Anmeldelser

Anmeldelser

Mer enn 10.000 fornøyde kunder kan ikke ta feil!

Våre produkter er prøvd og testet av flere tusen danskere - og vi har fått toppkarakter hos både Trustpilot og Facebook. På denne siden kan du få en smakebit av anmeldelsene våre.

Sportsbuddy er et av Danmark fremste merker innen aktivitetsklokker, action kamera og trådløse hodetelefoner. Familien vår på mer enn 10.000 fornøyde kunder kan ikke ta feil.

Testet av eksperter

Er du interessert i å lese flere dyptgående anmeldelser hvor produktene blir tatt i bruk og testes? Vi har fått testet og anmeldt Veryfit klokken vår i samarbeid med eksperter. Her kan du lese anmeldelsene. Trykk på bildene for å komme direkte til anmeldel sene.

Thomas Moberg - Personlig trener 

(Utdannet Crossfit-, PICP Strength Trainer samt tidligere redaksjonssjef hos Treningsmagasinet) har testet og anmeldt Veryfit V1 og V2 på bloggen sin. Thomas har en imponerende CV og det er ikke tvil om at han er en ekspert på styrketrening. Thomas har skrevet en dyptgående sammenligning av klokkene våre og har helt til slutt lagt ved en rabattkode. Se anmeldelsen hans her og lær mer om hvilken klokke som passer deg og dine behov.

Testfamilien - Et av Danmarks største nettmagasiner for tester 

(Over 600 tester,200 samarbeidspartnere og 42 testfamilier er i dag knyttet til konseptet) har testet Veryfit V1 klokken. Vi har i samarbeid med Testfamilien fått Mie og Rikke til å anmelde aktivitetsklokken vår. De er begge imponerte over hvor små og diskret sportsklokker er og alle funksjonene som følger med. Rikke har brukt klokken til trening, mens Mie har brukt den til hverdagslige aktiviteter. Se hele anmeldelsen og deres favoritt funksjoner her.

IFORM - Skandinavias største nettsted om trening, kosthold og vekttap 

(Ble grunnlagt i 1987, og er i dag Skandinavias største med mange eksperter tilknyttet nettstedet) har nominert Sportsbuddy Veryfit V1, som en treningsfavoritt i katergorien aktivitersmålere. Veryfit V1 er den billigste klokken blant favorittene, med teller. Fitbit Charge 3, med en pris på 1.499 NOK og Garmin Vivosmart 4, som koster 1.199 NOK. Vi er stolte av nominasjonen, som du finner her.